Klart du ska bli medlem!

Som medlem i Gävles äldsta handikappidrottsförening så har Du, som enskild medlem, möjlighet till ett mer aktivt liv.

• Oavsett din utmaning så är du varmt välkommen till vår förening!

För nävarande(2020-2021) så har vi en medlemsavgift på
h e l a 100 kr/år.

Medlemsavgiften betalar du in till vårt bankgiro:750-2206

I meddelandefältet när du betalar medlemsavgiften, efter att du har ansökt ,kan du skriva ditt födelsedatum och året det handlar om, tex '690111 2020 så att det blir enklare för föreningen att se vem som har betalat.

Vi erbjuder Dig som medlem, en möjlighet till träning fyra dagar i veckan, med antingen boccia på måndagar och/eller torsdagar, simning på Fjärran Höjder-badet på onsdagar, samt bordtennis på Stenebergskolan på fredagar. Utöver det så brukar vi varje år anordna  olika sammankomster och tex en Luciafest på Tullbomsgården i Gävle.

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter
Om dina uppgifter redan finns i annan organisation i IdrottOnline kommer uppgifterna du har angivit inte att sparas i IdrottOnline. Dina tidigare uppgifter kommer finnas kvar. Om du sedan tidigare har en manuellt angiven kontaktadress inlagd i IdrottOnline så kan du automatiskt uppdatera denna till din folkbokföringsadress genom att kryssa i kryssrutan nedan. Om du vill ändra någon av dina andra kontaktuppgifter, vänligen kontakta föreningen.

Du är under 18 år, ange minst en målsman

Postadress: